Λέβητας Βιομάζας PelleTech Aero 60/110

Λέβητας Βιομάζας PelleTech Aero 60/110

0 out of 5

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα Κατασκευαστής:

Περιγραφή

Λέβητας Βιομάζας PelleTech Aero 60/110

 

 • O Λέβητας Βιομάζας PelleTech Aero 60/110 προσφέρει σύστημα γεννήτριας θερμού αέρα 60 Kw & 110 Kw  .

 • O Λέβητας Βιομάζας PelleTech Aero 60/110 παρέχει χώρους μεγάλου όγκου συνδυασμού θέρμανσης  και φυσητήρα θερμού αέρα , κατάλληλος για μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις .

 • O Λέβητας Βιομάζας PelleTech Aero 60/110 επωφελείται από χαμηλής παραγωγή θορύβου , χαμηλό λειτουργικό κόστος και δυνατότητα αυτόματου προγραμματισμού πολλών ημερών .

 • Δυνατότητα καύσης : Πυρήνα ελιάς , Κουκούτσι , Πέλλετ ξύλου , Πέλλετ ηλίανθου / αγκινάρας και κάθε είδος γεωργικών υπολειμμάτων .

  Μέγιστη υγρασία Καυσίμου Βιομάζας έως 30% .

 • Λέβητας Βιομάζας PelleTech Aero ελληνικής κατασκευής , παράγεται σύμφωνα με την Οδηγία Μηχανημάτων και έχει χαρακτηρισμό CE .

   

 

1. Πατενταρισμένο σύστημα καύσης κινούμενης σχάρας κατασκευασμένης από υψηλής ποιότητας χυτοσίδηρο (GG-20) και μηχανισμό διάλυσης / ανάδευσης για την πλήρη καύση του καυσίμου και την επιτυχή αφαίρεση των υπολειμμάτων στάχτης

2. Διμεταλλικός θάλαμος καύσης κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 επικαλυμμένο με πλάκες από χυτοσίδηρο στα σημεία επαφής της φλόγας με τα τοιχώματα που εξασφαλίζει πολύ υψηλή αντοχή σε χημικές διεργασίες και θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στο θάλαμο καύσης.

3. Αυτοματοποιημένο σύστημα παροχής καυσίμου εφοδιασμένο με συσκευή ασφαλείας που εγγυάται τη συνεχή σφράγιση μεταξύ του θαλάμου αποθήκευσης του καυσίμου και τη γραμμή τροφοδοσίας καύσιμου και εμποδίζει την επιστροφή της φλόγας στο θάλαμο καυσίμου

4. Νέες γεννήτριες κινητήρων τροφοδοσίας καυσίμου, με υψηλές επιδόσεις και πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας που συμμορφώνονται με όλες τις ευρωπαϊκές οδηγίες.

5. Μεγάλες δεξαμενές καυσίμου 27 κιλών (το πρωτεύον στο επάνω μέρος) και 203 κιλών (το δευτερεύον, στο κάτω μέρος), που εξασφαλίζουν τεράστια αυτονομία καυσίμου.

6. Ανεμιστήρας θερμότητας με χαλυβδοσωλήνες διπλής διαδρομής για μέγιστη απορρόφηση θερμότητας.

7. Οι θύρες γρήγορης πρόσβασης επιτρέπουν την εύκολη επιθεώρηση του θαλάμου καύσης, αυξάνοντας το χρόνο λειτουργίας και την αξιοπιστία της μονάδας. Ο θάλαμος καύσης καθώς και ο εναλλάκτης θερμότητας μπορούν να ανοίξουν εύκολα για επιθεώρηση και συντήρηση ρουτίνας απλά ανοίγοντας τις πόρτες.

8. Ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ανεμιστήρας καυσαερίων με αισθητήρα ταχύτητας (αισθητήρας αίθουσας) για τη σωστή ρύθμιση της έντασης καύσης και των καυσαερίων μέσω της καπνοδόχου, αποτρέποντας τη συσσώρευση υπολειμμάτων και την ανεπιθύμητη απόφραξη στον εναλλάκτη θερμότητας.

9. Διπλή φυγόκεντρη παροχή αέρα ανεμιστήρα

10. Ρυθμιζόμενες πλέγματα εξόδου θερμού αέρα με δυνατότητα μεγέθους και κατεύθυνσης ροής αέρα

11. Το σύστημα εδράνων του λέβητα παρέχει ευελιξία στη γεννήτρια θερμού αέρα που πρόκειται να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σημείο

 

Πλεονεκτήματα :

 • Τα καύσιμα Βιομάζας  παράγουν θερμότητα  με  χαμηλότερο κόστος σε σχέση με  τα καύσιμα όπως πετρέλαιο , υγραέριο , ηλεκτρική ενέργεια .
 • Μονάδα μικροεπεξεργαστή , η οποία ελέγχει τον λέβητα με οθόνη διασύνδεσης για εύκολη ρύθμιση και χρήση .
 • Αυτόματο σύστημα καθαρισμού στάχτης , το οποίο αφαιρεί τα υπολείμματα τέφρας από τη σχάρα του καυστήρα .
 • Αυτόματη λειτουργία της γεννήτριας – ρύθμιση από θερμοστάτη χώρου που επιτρέπει τη μέγιστη οικονομία σε κατανάλωση καυσίμου .
 • Αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου . Με δυνατότητα καθημερινής τροφοδοσίας καυσίμου , με εξωτερικό τροφοδότη μεταφοράς .
 • Οικολογική λειτουργία – οι εκπομπές ρύπων συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα .
 • Αυτόματη έναυση .
 • Σύστημα τροχήλατου συστήματος για εύκολη μετακίνηση .
 • Δυνατότητα σύνδεσης με smartfone για απομακρυσμένο έλεγχο . Προαιρετικά .

 

 Αυτοματισμοί και Πίνακας Ελέγχου 

 

Συλλέκτες καπνού & Θύρες πρόσβασης για εύκολο έλεγχο.

 

Εξάτμιση & έλεγχο καυσαερίων .

 

Αυτονομία και διαχείριση καυσίμου .

 

Εξελιγμένος σχεδιασμός Εναλλάκτη Θερμότητας .

 

 Εξελιγμένο σύστημα καύσης για ελάχιστα υπολείμματα 

 

 

H CaminoDesing υπηρετεί για 40 χρόνια την παραγωγή συστημάτων Θέρμανσης με σεβασμό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Οι Λέβητες PelletTech έχουν κατασκευαστεί για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες για βιομηχανική θέρμανση με ποιότητα απόδοσης και μέγιστη οικονομία λειτουργίας .

 

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Λέβητες-Καύσιμη Ύλη

Pellet, Βιομάζας